test

Parasoller


Euroscapes tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsparasoller i moderne farver med traditionel midterstolpe og med sidestolper.
Du kan få parasolstel, -stoffer og -fødder, som passer perfekt til dine udendørsmøbler, så de bliver en helt naturlig del af dit udendørsmiljø.

Med de minimalistiske parasolfødder med hjul kan du nemt flytte parasollen til det sted, hvor du gerne vil have den, eller du kan stille den væk, hvis der ikke er behov for den.

Denne parasol er også en yderst velegnet løsning til caféer eller restauranter i sidegader, som gerne vil beskytte deres kunder mod sol og regn, men som er underlagt kommunale restriktioner i forhold til montering og nedtagning efter lukketid.

Den europæiske trend er ved at bevæge sig væk fra de anodiserede stel, og vi er med til at bane vejen.
Moderne og malede stel giver dig som kunde nogle andre valgmuligheder, når du skal skræddersy dit helt eget produkt.

Hvis du er arkitekt eller designer, som er ude efter noget helt specielt, så tilbyder vi også en lang række specialløsninger inden for parasoller af størrelser op til 16 m. Disse løsninger kalder vi 365-løsninger, fordi de er designet til at blive brugt hele året i al slags vejr.

Blandt vores referencer tæller Bulgari Hotel, London, Viceroy Hotel & Residences, Colorado, Greve Kommune, København, Valby Vandkulturhus, København og Østerbro Stadion, København.